Familiebedrijf van al meer dan 50 jaar!
Johan Bos is ooit begonnen als tegelzetter. Hij was een op en top vakman en beoefende zijn werk met veel plezier. Bijzondere werken die complex waren of restauraties uitvoeren in oa. kasteel Twickel vond hij prachtig om te doen. Johan had oog voor elk detail en zorgde voor een geweldig resultaat.
Samen met zijn vrouw Marie-anne en later ook met hun zoon Emiel heeft hij het tegelzetbedrijf in de loop van de jaren, uit laten groeien tot een tegelcentrum met eigen showroom met een breed pakket aan wand-, vloer en natuursteen.

Marie-anne Bos, een verkoopster in hart en nieren, is vandaag de dag nog steeds te vinden in de winkel. Ze mag graag onder het genot van een bakje koffie de klanten adviseren. Klanten die nu na jaren terugkomen zeggen weleens:" ben je hier nog steeds? Moet je niet al een keer met pensioen?" Af en toe neemt ze een dagje vrij en neemt haar dochter haar taken waar.

Johan heeft het vakmanschap en de passie overgebracht op zijn zoon Emiel. Die vandaag de dag met veel toewijding het levenswerk van zijn vader voortzet.

Johan Bos
Tegelcentrum Bos Borne


©2017 Webdesign en Fotografie Josien Koehorst