Voor leuke aanbiedingen bent u ook bij ons aan het juiste adres!

Onderhoud

U wilt natuurlijk lang van uw tegels genieten. Dan is onderhoud van groot belang.
Door de tegels te onderhouden met edelzeep, zorgt u ervoor dat de vloer verzadigd raakt en hierdoor minder vuil aantrekt. De vloer krijgt hierdoor ook een diepere kleur.

Vraag naar de mogelijkheden, ook verkrijgbaar onderhoudsmiddelen voor oa. marmer, travetin etc. Hieronder staan een aantal uitgelichte voorbeelden.


onderhoudsmiddelen vloeren

P324 / R159

P 324 is een mild reinigingsproduct op basis van natuurzeep.
Voor het dagelijks onderhoud van vloeren. natuur- en kunststeen, vloeren van cotto, baksteentegels, kleitegels, klinkers en niet geglazuurde tegels. Zorgt voor een optimale kleur en structuur. Geeft zowel muur als vloer voor een glanzend aanzien. Bij regelmatig gebruik worden de behandelde vloeren minder gevoelig voor vlekken en kunnen gemakkelijker worden onderhouden.
________________________________________________________ R 159 Tegel- en sanitairreiniger
Het product verwijderd kalkaanslag, vuil, urinesteen, zeepresten,en lichte cementsluiers van geglazuurde en niet geglazuurde tegels, keramische tegels en baksteentegels in sanitaire en natte ruimten. Vuile tegelvloeren worden weer schoon.


reinigingsmiddel vloer edelzeep

P330 / R155

P330 is een gebruiksklare olie impregneer. Door de speciale oliën, die lijken op natuurlijke oliën, worden vloeren van cotto, baksteentegels, kleitegels en klinkers perfect onderhouden en krijgen hun optimale kleur en structuur. Ook poreuze oppervlakken worden water- en vuilafstotender en kunnen makkelijk worden onderhouden.
_________________________________________________________ R 155 is een grondreiniger en zuurvrij. Het produkt verwijderd bouwvervuiling , dispersiekleuren, zelfglanzende lagen, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën, vetten en lichte cementsluiers van oppervlakken van natuur- en kunststeen binnens- en buitenshuis. Gepolijste oppervlakten worden niet aangetast.


cotto- en klinkerolie vloer
Tegelcentrum Bos Borne


©2017 Webdesign en Fotografie Josien Koehorst